VEȘTI PROASTE pentru români: Încă o companie aeriană îşi ia zborul din ţara noastră

VEȘTI PROASTE pentru români: Încă o companie aeriană îşi ia zborul din ţara noastră

Compania aeriană italiană Ernest Airlines își va întrerupe temporar cursele din România.

Decizia a fost anunțată într-un comunicat de presă, în care conducerea companiei declară că începând cu data de 8 octombrie 2018 se anulează toate zborurile din țara noastră, iar la finalul lunii martie 2019 se vor relua.

Ernest Airlines și-a lansat operațiunile în iunie 2018, cu zboruri directe pe rutele București – Verona, București – Genova și Iași – Verona, Iași – Cuneo.

Compania aeriana italiană dorește să implementeze un plan de îmbunătățire pentru piața din România, precum și din alte destinații din Europa, care include extinderea flotei cu 4 noi aeronave – toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga și altele noi.

De asemenea, Ernest Airlines are în plan lansarea site-ului în varianta română, un call center dedicat, o aplicație mobilă și Check in online.

„Suntem mulțumiți de lansarea rutelor Italia – România din această vară și ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noștri. Așa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noștri vor beneficia de îmbunătățire la nivelul serviciilor și noi rute. Noile conexiuni cu orașe din Italia vor fi anunțate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară”, a declarat Davide Strinna, Country Manager România și Ucraina.

Pasagerii care au achiziționat biletele vor primi rambusare totală. Toți pasagerii vor fi informați prin intermediul email-ului și vor fi contactați de către agenții Ernest Airlines din call center.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.