Atenție șoferi. Restricții de trafic pe mai multe drumuri din județul Arad

Atenție șoferi. Restricții de trafic pe mai multe drumuri din județul Arad

Consiliul Județean Arad (CJA) a decis să restricționeze traficul greu pe două tronsoane de drum județean, care însumează 7,2 kilometri.

Practic, este vorba de drumurile care tranzitează localitățile Livada și Sânleani, care fac legătura între DN 79 (Arad – Oradea) și drumul județean Arad – Horia – Șiria – Pâncota. Restricția vizează traficul autovehiculelor cu o masă totală mai mare de 20 de tone.

„În zona Horia sunt mai multe balastiere, iar traficul greu spre vestul județului se desfășura prin Livada și Sânleani. Aceste drumuri județene nu sunt construite pentru a face față traficului de mare tonaj. Dorim, prin această măsură, să protejăm drumurile și să creăm un confort sporit locuitorilor comunei Livada. Drumul Arad – Horia este aproape finalizat și a fost modernizat tocmai pentru a putea susține un trafic cu autovehicule de mare tonaj”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

De la această decizie fac excepție transporturile MAI, MApN, autovehiculele care intervin în caz de forță majoră, ele de deszăpezire sau cele ale riveranilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.