ATENŢIE! Trafic rutier RESTRICŢIONAT pe Bulevardul Revoluţiei

ATENŢIE! Trafic rutier RESTRICŢIONAT pe Bulevardul Revoluţiei

Compania de Apă Arad a anunţat că demarează, astăzi, pe Bulevardul Revoluţiei, lucrările de reabilitare a canalizării.

Potrivit unui comunicat de presă, lucrările, constând în săpături pentru introducerea colectorului format din tuburi ceramice, menite să înlocuiască vechea conductă de canalizare, au caracter continuu, se execută pe tronsoane şi avansează spre Podgoria.

„Primul tronson vizat este cel cuprins între străzile Nicolae Grigorescu şi I.C. Brătianu, iar pentru această lucrare, care se va desfăşura pe banda de parcare, este necesară şi închiderea benzii întâi de circulaţie. Dată fiind restricţia parţială de circulaţie de pe acest sector de drum, şoferii care intenţionează să tranziteze zona sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative”, se arată în comunicatul Companiei de Apă.

Lucrarea se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017 emisă de Primăria Municipiului Arad şi beneficiază de acord privind restricţionarea circulaţiei rutiere pe tronsonul mai sus menţionat, solicitarea în acest sens fiind avizată favorabil în cadrul şedinţei Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei. Şantierul va fi delimitat cu plasă de protecţie, urmând să fie montate indicatoare rutiere însoţite de panouri de avertizare.

Loading...
  1. Ehehei, sa vedeti cum multi bizoni ultracomozi, majoritatea posesori de BMW, or sa opreasca pe banda 2 sa-si rezolve comoditatile, in bataia de joc . Politia locala nu o sa apara de loc in peisaj sa-si faca datoria, sau, mai rau, or sa stea sa pazeasca masina bizonului, fara sa o atinga, pana cand acesta catadicseste sa-si faca aparitia. Daca vreau sa treca salvari, pompieri sau alte urgente, ghinion, bizonul va face legea. Pentru ceilalti muritori de rand, participanti la trafic, dumnezeu cu mila, ca doar orasul va fi proprietatea personala a bizonului.

    Raspunde
  2. Daca vor lucra la fel cum au lucrat pana acum ,in urma lor vor ramane acele binecunoscute ” gropi asfaltate” , asa cum am in fata blocului meu , dar si pe bulevarde ,ca de exemplu Iuliu Maniu ,in fata benzinariei MOL ,groapa facuta de acesti ” maestri ” cand au legat blocul nou din zona . Si nimeni nu se sesizeaza de ani buni ca sa ia masuri !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.