Au FILMAT o MAŞINĂ a Poliţiei Locale în timp ce făcea DEPĂŞIRI. Ce au PĂŢIT câteva ore mai târziu

Au FILMAT o MAŞINĂ a Poliţiei Locale în timp ce făcea DEPĂŞIRI. Ce au PĂŢIT câteva ore mai târziu

Şapte tineri au filmat o maşină cu însemnele Poliţiei Locale în timp ce făcea depăşiri pe linile continuă cu semnalele luminoase în funcţiune.

Tinerii au postat imaginile pe o reţea de socializare şi au făcut comentarii injurioase la adresa Poliţiei Locale din Târgu Jiu.

După ce Poliţia Locală a văzut imaginile pe internet, tinerii din municipiul Târgu Jiu au fost citaţi să se prezinte la sediul Poliției Locale, pentru a fi sancționate pentru anumite comentarii şi postări pe Facebook.

„Imaginile (n.r. – postate pe Facebook) erau însoţite de comentarii din care reieşea că echipajul nu are voie să folosească semnalele acustice şi luminoase, iar alţi internauţi au postat comentarii ce au dus la denigrarea instituţiei. Este vorba despre şapte persoane cărora le-au fost trimise citaţii pentru a se prezenta, în zilele următoare, la sediul Poliţiei Locale Târgu Jiu”, a spus Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Tinerii sunt acuzați de „proferarea de expresii jignitoare menite să lezeze demnitatea și onoarea Poliției Locale Târgu Jiu, prin intermediul unei rețele de socializare, în data de 15.01.2017″, după cum se arată în invitația semnată de șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu.

„Nici vorbă de jignire. Eu am scris doar următorul mesaj: «Se grăbeau băieții la apelul bocancilor». Ieri m-am trezit cu invitația acasă pentru a fi sancționat. (…) O să mă duc, dar am dreptul la obiecțiuni. Mi se pare strigător să te ocupi de așa ceva din banul public. Chiar ni se bagă pumnul în gură?“, a declarat una dintre persoanele implicate.

Sursa: Realitatea.net.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.