Au fost prinși hoții care au spart Profi

Au fost prinși hoții care au spart Profi

Polițiștii au reușit să-i identifice pe hoții care au spart magazinul Profi din Livada, trei dintre aceștia fiind reținuți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, autorii spargerii sunt cinci tineri, trei dintre aceștia fiind reținuți.

Hoții au spart magazinul în noaptea de duminică spre luni. Spargerea a fost constatată luni dimineața de angajații care au sosit la serviciu.

„Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au identificat cinci tineri, cu vârste între 16 și 18 ani, din Livada, care în noaptea de 11 spre 12 septembrie, prin spargerea sticlei de la ușă, au pătruns într-un supermarket din Sânleani, de unde au sustras țigări, dulciuri și băuturi alcoolice. În baza probatoriului administrat, trei dintre tineri au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării une măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.