Echipa medicală a Secției ATI II a donat sânge

Echipa medicală a Secției ATI II a donat sânge

În semn de solidaritate cu pacienții aflați în stare gravă, echipa medicală a Secției Clinice Anestezie și Terapie Intensivă II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a donat sânge.

„Sângele nostru poate salva vieți. Numeroși pacienți necesită transfuzii sanguine, pentru o șansă la viață, iar personalul medical știe cel mai bine ce înseamnă să ai nevoie de sânge pentru a putea salva o viață. Echipa medicală a Secției Clinice Anestezie și Terapie Intensivă II – una dintre secțiile unde se efectuează cel mai des transfuzii – a donat azi dimineață sânge, în semn de solidaritate cu semenii aflați în stare gravă”, precizează reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a donat sânge.

Știm că în aceasta perioadă este nevoie de sânge, rezerva Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, fiind pe avarie. Unii dintre noi donăm periodic sânge, pentru că zi de zi vedem oameni care luptă pentru viață și pentru care transfuziile sunt vitale. Va îndemn pe fiecare dintre voi – care vă încadrați în condițiile de donator – să alocați o oră, dintr-o zi, pentru a contribui la salvarea de vieți”, a precizat dr. Dana Moț, medic șef Secție Clinică Anestezie și Terapie Intensivă II.

Acțiunea de astăzi a cadrelor medicale din Secția Clinică Anestezie și Terapie Intensivă II nu este una singulară la nivelul unității medicale – numeroși alți colegi ai acestora se regăsesc, ca donatori, în evidențele Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, pentru că sunt conștienți că trebuie să fim solidari, atunci când viața semenilor noștri este în pericol.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.