Au pierdut TOT CE AVEAU din cauza unei POSTĂRI PE FACEBOOK! Cum a fost posibil

Au pierdut TOT CE AVEAU din cauza unei POSTĂRI PE FACEBOOK! Cum a fost posibil

O familie a primit o lecție dură despre ce înseamnă să ai încredere în cineva pe internet. Doi soţi au pierdut absolut tot ce aveau din cauza unei postări de pe Facebook.

Mark Higgins, soția sa Becky și fetița lor s-au hotărât să se mute într-un apartament mai aproape de locul de muncă a lui Mark. Pentru asta avea nevoie de o firmă care să ofere servicii de transport pentru mobilă, specializată în mutări.

Dorind să se mute cât mai repede, au căutat anunțuri pe Facebook pentru a găsi o astfel de firmă. Nu după mult timp, au dat peste reclama unei companii din Marea Britanie, deținută de Lee Green, care părea exact ce le trebuie.

L-au contactat pe patron și au stabilit o întâlnire.

Mark și Becky au fost foarte încântați de promptitudinea angajaților lui Lee, care în mai puțin de o oră le-au împachetat toată mobila, cu tot cu haine, tablouri, veselă și alte obiecte personale și le-au încărcat într-un camion.

I-au plătit și au stabilit să se întâlnească la noua locuință, pentru a descărca mobila. Zis și făcut, problema a fost că aceștia nu au mai ajuns niciodată acolo, iar tinerii s-au trezit că au rămas fără nimic.

Compania lui Lee Green nu exista, era doar o reclamă falsă prin care doreau să atragă clienți pentru a le fura mobila și banii.

Mark și Becky nu au reușit să îi găsească nici măcar cu ajutorul poliției și au fost disperați că au pierdut totul. Din fericire, familia și prietenii au pus mână de la mână și i-au ajutat să-și revină.

mark becky

Sursa: sun-gazing.com

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.