Au trăit împreună 13 ani fericiți, până când BĂRBATUL A MURIT. În ziua în care L-A ÎNGROPAT, VĂDUVA i-a aflat MARELE SECRET. A LEȘINAT!

Au trăit împreună 13 ani fericiți, până când BĂRBATUL A MURIT. În ziua în care L-A ÎNGROPAT, VĂDUVA i-a aflat MARELE SECRET. A LEȘINAT!

Iubirea nu are vârstă. O demonstrează povestea unui cuplu din Danemarca.

Anna Grahmson a rămas văduvă la vârsta la care alte femei abia se căsătoresc. La 33 de ani ai săi se poate lăuda că a trăit o poveste de iubire cum doar în filme s-a mai văzut. Timp de 13 ani a fost căsătorită cu bărbatul pe care l-a iubit enorm și care a răsfățat-o mereu, demonstrându-i zilnic că este o femeie specială.

Când soțul ei a murit, la funeralii, rudele sale i-au făcut femeii o dezvăluire care a făcut-o să pice din picioare. Aceasta a aflat că fusese căsătorită cu propriul ei bunic.

Tânăra văduvă îl iubise pe defunct nespus de mult, iar când a aflat de legătura de sânge care exista între ei a leșinat.

După ce și-a revenit, a refuzat adevărul și a intrat în depresie. A făcut, apoi, cercetări de una singură și s-a convins că rudele defunctului spuseseră adevărul.

Ba mai mult, la câteva luni după înmormântarea soțului ei, tânăra a primit o scrisoare redactată de cel care i-a fost soț timp de 13 ani. Acesta îi mărturisea că știa adevărul, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă.

Bărbatul își abandonase familia și plecase în Germania pentru a-și încerca norocul ca actor. De atunci, i se pierduse urma.

Sursa: worldnewsdailyreport.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.