Autorităţi vs. motociclişti, la Timişoara. AFLĂ ce au de împărţit!

Autorităţi vs. motociclişti, la Timişoara. AFLĂ ce au de împărţit!

Timişoara fierbe după ce autorităţile au decis să anuleze aprobarea pentru cea de a VII-a ediţie a unei campanii anti-accidente desfăşurată anual de motocicliştii timişoreni.

Prin intermediul campaniei, organizatorii intenţionau să atragă atenţia asupra motocicliştilor în calitate de participanţi la trafic.

„Din păcate, în urma incidentului în care un motociclist ar fi înjurat în trafic un domn poliţist, incident mediatizat şi în presă, am fost anunţaţi astăzi (n.r. – vineri, 9 aprilie 2014) că a fost anulata aprobarea acordată pentru parada de mâine”, a declarat Arthur Rusu pe pagina de Facebook destinată evenimentului.

În pofida deciziei autorităţilor, motocicliştii timişoreni sunt decişi să nu renunţe la parada de sâmbătă, astfel încât au făcut apel tuturor să se prezinte la eveniment. Aceştia se vor strânge la locul stabilit (Rabbit Club) şi, în lipsa aprobării, se vor comporta la fel ca şi alţi participanţi la trafic. „Vom merge frumos, legal, civilizat. Este singura palmă pe care o putem da autorităţilor. Cu sau fără aprobare. Timişorenii nu trebuie să uite că şi noi suntem participanţi în trafic”, a mai precizat Arthur Rusu.

  1. superb… sa vina motoarele….

    Raspunde
  2. Faptul ca exista in trafic useri de motociclete care comit tot felul de exchibitii si o sterg apoi profitand de capabilitatile „polizoarelor” nu ar trebui sa duca la bagarea in aceeasi oala a tuturor motociclistilor. Politia Romana ignora faptul ca nici macar noi nu ii consideram pe „slaparii teribilisti” motociclisti. Este insa mai simplu sa aplici in mod primitiv masuri punitive decat sa te documentezi in prelalabil pentru a nu ii neandreptatii exact pe cei care nu merita. Poate ca ar fi timpul ca si noi motociclistii sa punem punctul pe I si sa-i scoatem explicit din mijlocul nostru pe circarii pe doua roti care ne compromit.Pe de alta parte faptul ca politia rutiera nu a reusit sa-l identifice/prinda pe faptas , preferand sa loveasca „la gramada” denota un singur lucru: INCAPACITATE !

    Raspunde
  3. urat din partea autoritatilor unui oras care se pretinde european!

    Raspunde
    • Oras european condus de polititsi burtosi puturosi,prosti ,incapabili, olteni,ahtiati dupa putere, infumurati ,incapabili! Psotia doare domnilor politisi? sta daca stiti c inseamna asta! :)))

      Raspunde
  4. Păi, dacă ăsta e modul de gândire și de reacție al Poliției, de ce nu se aplică și șoferilor? Câți dintre ei nu înjură și fac semene obscene? Interziceți, domnilor, orice deplasare cu motor prin oraș, ce atâta sfială! Dar să știți, totuși, că procentul de dobitocie e același atât în cazul „motocicliștilor”, cât și în cel al „șoferilor”.

    Raspunde
  5. Nu mai tineti partea motociclistilor ca ei cauta cel mai des scandal……..se cred stăpânii șoselelor si la semafoare se baga printre masini depăsesc fara sa gândească trebuie sa le dea si lor cineva o palma…..pe iei politaii mei…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.