Autoritățile anunță extinderea rețelei de gaze în localitățile Nădlac, Șeitin și Zăbrani

Autoritățile anunță extinderea rețelei de gaze în localitățile Nădlac, Șeitin și Zăbrani

Președintele Consiliului Județean Arad a semnat două certificate de urbanism privind gazele naturale: pentru extinderea rețelei în Nădlac și Șeitin, cât și pentru înființarea rețelei de gaz în Zăbrani și în satele aparținătoare, Neudorf și Chesinț.

„Extinderea rețelei de gaze naturale în județ reprezintă confort pentru populație, o sursă alternativă de încălzire pe timp de iarnă, dar și posibilitatea de dezvoltare a comunităților locale, de atragere a investitorilor și de creare de locuri de muncă. Ne dorim creșterea bunăstării arădenilor din tot județul, indiferent de zona în care locuiesc. Investim în drumuri, rețele de apă și canalizare, sprijinim dezvoltarea rețelei de gaz, alături de celelalte investiții publice, în sistemul sanitar sau în cel educațional, pentru a crește uniform nivelul de trai al oamenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

La Nădlac și Șeitin se va construi o conductă subterană pentru alimentarea cu gaze naturale, inclusiv o stație de reglare-măsurare, rețea care va fi racordată la gazoductul Szeged-Nădlac-Arad. La Zăbrani este o investiție nouă, certificatul de urbanism fiind necesar pentru Studiul de Fezabilitate și pentru Documentația Tehnică

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.