Autorităţile IGNORĂ de ani buni o solicitare a Liceului Național de Informatică. Între timp, MOR OAMENI! SONDAJ pe tema semaforizării trecerii pentru pietoni

Autorităţile IGNORĂ de ani buni o solicitare a Liceului Național de Informatică. Între timp, MOR OAMENI! SONDAJ pe tema semaforizării trecerii pentru pietoni

Deşi a semaforizat tot oraşul, montând semafoare chiar şi unde nu era nevoie, administraţia Aradului a omis să o facă şi pe Calea Iuliu Maniu, la trecerea pentru pietoni de la Liceul Național de Informatică Arad unde a fost omorât un bărbat, zilele trecute, de un poliţist băut aflat la volan.

Respectiva trecere deserveşte sute de elevi, care traversează zilnic expunându-se la riscuri majore. Nimeni însă nu se sinchiseşte să monteze un semafor acolo, sau măcar nişte limitatoare de viteză. Asta deşi au mai fost accidente şi în trecut, cărora le-au căzut victime chiar elevi ai şcolii.

Potrivit directorului Liceului Național de Informatică Arad, Maria Paşcalău, există o solicitare adresată autorităţilor încă de acum câţiva ani, căreia nu i s-a dat însă curs.

Este şi motivul pentru care ne raliem demersului unităţii de învăţământ şi, în plus, le oferim cititorilor posibilitatea de a-şi exprima părerea cu privire la semaforizarea trecerii de pietoni din dreptul liceului.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să votaţi în sondajul de mai jos:

Foto: Sami Herbei 

 

Loading...
 1. numai in Romania trebuie ca mai intai sa moara cineva ca sa facem lucrurile in regula. suntem un popor bolnav

  Raspunde
 2. Dacă administrația locală nu face nimic pentru prevenirea accidentelor din zonă devine complice la toate evenimentele nedorite care se pot întâmpla în viitor.Radarul n-a mai fost văzut pe cal.I.Maniu,aceasta devenind o pistă de încercare pentru tot felul de indivizi certați cu legea.Montarea de limitatoare de viteză și semaforizarea intersecției respective se impune de urgență! Porniți odată și semafoarele din zona Polivalentă, care de câteva luni nu mai funcționează.Pietonii traversează doar când șoferii cu bun simț se opresc.Faceți ceva pentru Dumnezeu.Chiar nu vă pasă de viețile noastre,ale arădenilor și nu numai?

  Raspunde
 3. De cand a fost zapada, nici in Gradiste nu mai functioneaza semafoarele de la intersectia Petru Rares cu Gorunului si cu Budai Deleanu. Dimineata si in orele de varf este o adevarata aventura sa iesi sau sa intri pe aceste doua strazi laterale, foarte importante care practic deservesc cele doua jumatati de cartier. Probabil si aici trebuie sa fie accidente grave sau sa moara oameni pentru ca sa se ia masuri.

  Raspunde
 4. am facut sesizare la primarie sa faca limitatoare de viteza la ghiba birta, iar raspunsul a fost ca exista indicator rutier cu viteza de maxim 30 km/h, deci nu este cazul. in zona se circula si cu peste 50 km/h. cine are noroc, scapa…

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.