Scene ca şi în filme pe străzile din Arad! Un bărbat a furat o maşină şi a provocat un accident

Scene ca şi în filme pe străzile din Arad! Un bărbat a furat o maşină şi a provocat un accident

Scene ca şi în filme pe străzile din Arad, vineri seara: Un bărbat a furat o maşină şi, ulterior, a produs un accident pe Calea Romanilor.

„În acesta seara, în jurul orelor 18,30, un bărbat de 42 de ani, din județul Iași a sustras un autoturism din fata unui local de pe raza municipiului, pe care l-a condus pe Calea Romanilor. În dreptul unui local de pe strada antemenționată, datorită nepăstrării unei distanțe suficiente, bărbatul a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa in fata lui, condus de un tânăr de 24 de ani, din Arad, care, în urma impactului a pătruns pe trotuar, accidentând ușor un bărbat de 32 de ani, din Arad”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauza nu deține permis de conducere. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a fost reținut de poliţişti, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără a deține permis de conducere, sub influența alcoolului și furt calificat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Foto: Arhiva

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.