Autoritățile vor să transforme Aradul într-un „oraș verde”. Tu ce părere ai?

Autoritățile vor să transforme Aradul într-un „oraș verde”. Tu ce părere ai?

Primăria Municipiului Arad a scos la transparență două proiecte de hotărâri de CLM, vizând „Strategiei privind transformarea în oraș verde a municipiului Arad” și „Regulamentul privind publicitatea, reclama și afișajul în Municipiul Arad”. Acestea sunt afișate, începând de joi, la intrarea în Primăria Municipiului Arad.

Cei interesaţi pot depune recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente, până la data de 28 septembrie, la registratura Primăriei Municipiului Arad. Informaţii suplimentare pot fi solicitate între orele 8 și 18, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, din Palatul Administrativ.

De asemenea, pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate gratuit şi pe site-ul Primăriei Arad (www.primariaarad.ro).

  1. Nici un proiect pentru pădurea Ceala? O zonă foarte frumoasă a Aradului insuficient exploatată.Un parc de distracții,o grădină zoo.mijloace de transport, tiroliană,un turn de belvedere.Idei ar fi dar cine să le pună în practică?Sau pădurea Ceala ține de județ?

    Raspunde
  2. Alta cacelma inainte de alegerile parlamentare!Aradul nu are o infrastrucura cit de cit si noi discutam tot felul de chestii.Oameni buni mergeti pina pe centura din ORADEA si veniti dupa aceia sa vorbim cu ei.

    Raspunde
  3. Ce oras verde, dupa ce au fost distruse toate locatiile pretabile pentru parcuri ( vezi stadioanele).
    Stadionul Gloria se preta pentru organizarea evenimentelor municipale, dar a fost atribuit altcuiva.
    Suntem printre putinele orase in care nu poti tine un eveniment important intr-un loc decent.
    Daca Aradul avea parcurile Timisorii azi doua treimi erau vandute.

    Numai bine.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.