O faptă aducătoare de speranță în viața celor defavorizați

O faptă aducătoare de speranță în viața celor defavorizați

Câteva zeci de familii defavorizate din Lipova, Chișineu de Criș și Arad au primit miercuri, 14 septembrie 2016, pachete cu alimente cu prilejul Înălțării Sfintei Cruci. Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, peste 100 de pachete cu alimente au fost dăruite persoanelor vârstnice și celor cu o situație financiară precară prin activitățile social-filantropice derulate cu prilejul sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci.

Noi toți, slujitori și creștini, suntem chemați să înviem în inima aproapelui speranţa acolo unde este impas, durere sau neputință, pentru că lumea nu este totus in maligno. Crucea lui Hristos povățuiește spre disponibilitatea faţă de cei îndurerați, suferinzi, faţă de cei părăsiți, abandonaţi sau uitați. Crucea lui Hristos călăuzește spre bunăvoința de a sprijini, ajuta sau întări; spre bunătatea care nu se lasă dezarmată nici măcar de nerecunoştinţă.

Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect

persoane-defavorizate-3 persoane-defavorizate-2 persoane-defavorizate-1

Loading...
  1. Sa stiti dragilor ca si la Sebis cu sprijinul bisericii din satul nou s-au adunat bani pt cei care au avut pierderi provocate de grindina ,deasemenea tot de la biserica respectiva s-a dat celor nevoiasi si tigla.Multumim preotului de acolo!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.