Autorul accidentului mortal de la Cuvin, prins azi-noapte în Vama Nădlac (FOTO + VIDEO)

Autorul accidentului mortal de la Cuvin, prins azi-noapte în Vama Nădlac (FOTO + VIDEO)

Bărbatul bănuit că ar fi autorul accidentului de zilele trecute de la Cuvin, în care un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, a fost reținut azi-noapte de oamenii legii, la Vama Nădlac.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad, bărbatul de 48 ani din Covăsânţ, județul Arad – bănuit că în seara de 27 ianuarie ar fi părăsit locul accidentului rutier soldat cu decesul unui tânăr – a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Nădlac, pe sensul de intrare în țară.

„Din cercetările efectuate de polițiști, după producerea evenimentului rutier, s-a stabilit ca cel în cauză ar fi părăsit teritoriul statului român. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Rutiere în vederea audierii acestuia. Activitățile de cercetare se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lipova”, arată IPJ Arad.

Cel în cauza a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă.

  1. Păi nu l-au mai prins o dată în Caraş-Severin????
    Nu mai înţeleg nimic!!!!!

    Raspunde
  2. Probabil ca in Caras Severin i-au prins una dintre clone.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.