Mai multe articole din rubrica "" ↑

Autoturism de lux căutat în Italia, depistat la frontiera româno-ungară. Un italian voia să-l introducă în România

Autoturism de lux căutat în Italia, depistat la frontiera româno-ungară. Un italian voia să-l introducă în România

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Csanadpalota au depistat un autoturism BMW căutat în Italia, pe care un cetăţean italian a încercat sa îl introducă ilegal în ţară.

Potrivit unui comunicat al IJPF Arad: „În data de 15.01.2016, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul italian Nicola E., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia. La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare şi un document de inspecţie tehnică eliberate de autorităţile italiene. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca «bun pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile italiene în data de 16.10.2015.”

Șoferul a declarat că a primit autoturismul în urmă cu câteva zile de la sora sa pentru a efectua o călătorie în România şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutat de autorităţile italiene, informează poliția de frontieră Arad.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor și, în cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

DSC00732

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.