Auzea zgomote CIUDATE și s-a dus să vadă ce se întâmplă. S-a ȘOCAT când a văzut ce TRĂIA lângă fereastra lui

Auzea zgomote CIUDATE și s-a dus să vadă ce se întâmplă. S-a ȘOCAT când a văzut ce TRĂIA lângă fereastra lui

Un bătrân a avut parte de șocul vieții lui când, după ce a auzit sunete ciudate venind de afară, a ieșit să vadă ce se întâmplă. Nu credea că o să pățească vreodată una ca asta.

Eric Holland în vârstă de 80 de ani, care trăiește în Țara Galilor, stătea liniștit în casă când dintr-o dată a auzit o bubuitură într-o țeavă. El s-a dus afară și a rămas înmărmurit când a văzut o creatură de aproape doi metri, pe peretele exterior al casei, lângă fereastra sa.

Creatura era o specie de șopârlă, originară din Australia. Reptila avea gheare și dinți foarte ascuțiți, iar bătrânul, după ce și-a revenit din șoc, i-a făcut repede o poză și s-a dus la un ziar local. Între timp, șopârla a dispărut.

Această întâmplare a devenit cunoscută în toată lumea, iar Eric susține că de câte ori iese din casă îi este frică să nu mai dea de astfel de musafiri nepoftiți.

Giant-goanna

Sursa: mirror.co.uk

  1. casa din fotografie nu se acceasi in care se vede soparla….se vede clar….prosti

    Raspunde
  2. Ocazia pe care trebuie să o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: tara_eusefina@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.