AVERTISMENT al Ministrului Sănătății: Se ia în considerare din nou RESTRICȚIONAREA CIRCULAȚIEI în anumite localități

AVERTISMENT al Ministrului Sănătății: Se ia în considerare din nou RESTRICȚIONAREA CIRCULAȚIEI în anumite localități

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că există posibilitatea restricționării din nou a circulației în anumite localități.

Acest lucru este consecința faptului că românii nu mai respectă regulile de distanțare socială, iar cazurile de infectare cresc.

„Analizăm Valea Prahovei şi litoralul, acolo se respectă cel mai puţin regulile. Reevaluăm şi agenţii economici. Agenţii economici trebuie să respecte regulile. Dacă nu sunt respectate, se vor lua măsuri. Nu este intenţia noastră să ne transformăm în stat poliţienesc, relaxarea a fost însuşită, şi-a dat acordul tot ce a însemnat industrie din domeniul respectiv. Au fost de acord cu regulile, să le respecte. E o relaxare pe care ne-am asumat-o toţi. Ar fi trebuit să nu ajungem aici. Mai vedem şi aceasta bagatelizare a ce înseamnă pandemie, reguli, care a dus la îndemnul de nerespectare a regulilor”, susține Nelu Tătaru.

„Avem în schimb acele focare care sunt căminele şi focare în spitale, sunt focare gestionate. Vom impune, ne gândim şi la restricţionarea circulaţiei în anumite localităţi. Evaluam şi rezultatele vor da şi măsură”, conchide Nelu Tătaru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.