AVERTISMENT/ Rusia ar putea OCUPA Bucureştiul!

AVERTISMENT/ Rusia ar putea OCUPA Bucureştiul!

Ameninţarea preşedintelui Vladimir Putin că Rusia ar putea ocupa Kievul în două săptămâni a fost urmată de un avertisment şi mai sumbru. Imensa putere militară de la răsărit ar putea ocupa şi Bucureştiul. Alături de Varşovia, Vilnius şi Riga sau orice alt oraş.

A spus-o preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, într-un interviu acordat BBC.

„Armata e formată din 1,2 milioane de oameni. Potrivit aceleiaşi logici, Rusia poate ocupa Varşovia, Vilnius, Riga, Bucureştiul, orice alt oraş, dacă lumea nu se uneşte în manifestările de susţinere faţă de Ucraina”, a declarat Poroşenko.

Foto: wallpaperup.com

  1. Fratilor! Numai agitati situatia cu rusia cu minciuni aparati ca niste mafioti. Rusia nu are nici o intentie sa ocupe tarile rasaritene. Rusia apara doar confratii sai rusi din Ucraina de Est. Sa-mi fie permis sa va intreb dece va sfaramati pentru confratii vostri din Republica Moldova si Ucraina. Asa ca excroceria voastra nu merge. Rusia are dreptul sa-si apere conationalii sai ca ori si cine. Voi aveti dreptul sa va sfaramati pentru ai vostrii tot asa si Maghiarii au tot dreptul sa-si ceara drepturile lor si pamantul lor. Cind auziti asa ceva va doare asa! Deaceea nu agitati cu minciunile voastre alte nationalitati ca va veni impotriva voastra ca bumerangul. Fiti facatori de pace ca sa traiti in pace! Amin!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.