Sara Gheorghe, vedeta Challenge Cup Pony Club Arad

Sara Gheorghe, vedeta Challenge Cup Pony Club Arad

Ploaia a stat deoparte sâmbătă, 06.09.2014, la prima etapă a concursului de călărie Challenge Cup Pony Club Arad, desfăsurată la baza hipică din Bujac, în organizarea excelentă a Asociației Cultural Educativ Sportive Pony Club Arad, sub conducerea Sabinei Ailoaie. La competiție au fost prezenți mulți părinți, dar și copiii lor care activează la Pony Club, printre care i-am putea aminti pe: Claudiu Drăgoi, Ana Bătinaș, Marc și Lisa Vizental, Victoria Matekovits, Marc Bășcărău, Ana Falcă, Aura Miuțescu, Ștefan Ailoaie.

De departe, vedeta concursului a fost Sara Gheorghe, 11 ani, elevă a Liceului de artă Sabin Drăgoi din Arad, care a obținut cinci cupe la cele trei probe la care a participat: locul I și locul II la proba de îndemânare la pas cu caii Samira și Reka; locul I si locul II la proba de îndemânare la trap cu caii Samira și Reka; locul I la progresie de dresaj – începători, cu calul Samira.

„Este un vis devenit realitate. În spatele acestor cupe este foarte multă muncă, însă pentru mine contează enorm și relația cu calul, un animal extraordinar, pe care îl iubesc. Le mulțumesc celor care m-au ajutat, antrenat și susținut ca să obțin asemenea rezultate”, a declarat sportiva de la Pony Club. Trebuie precizat că Sara Gheorghe a câstigat recent locul I la proba de îndemânare la trap și locul II la proba de îndemânare la pas și la concursul de călărie Equifest, organizat în 17 august la parcul chinologic de la Subcetate, cu prilejul Zilelor Aradului, precum și locul II la proba de îndemânare la pas, cu o săptămână înainte, la concursul de echitație pentru copii, de la Bekescsaba.

Iată dar că o nobilă disciplină sportivă, echitația, propune și la Arad un nume nou, Sara Gheorghe, de care suntem siguri că vom mai auzi. De urmărit.

  1. Felicitari Sara !!!!!!!!!

    Raspunde
  2. felicitari tuturor fetelor!

    Raspunde
  3. Bravo Sara!
    Sa ramai la fel de ambitioasa si mai departe.
    Cat mai multe realizari in continuare.
    Esti minunata!

    Raspunde
  4. Multumesc mult!! :))

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.