Avertizare ANM pentru perioada 12-13 decembrie: RĂCIRE ACCENTUATĂ. Află DETALII

Avertizare ANM pentru perioada 12-13 decembrie: RĂCIRE ACCENTUATĂ. Află DETALII

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne avertizează: urmează o perioadă de răcire accentuată, cu intensificări ale vântului și ninsori viscolite.

În intervalul 12 decembrie, ora 16:00 – 13 decembrie, ora 14:00, temporar vor fi precipitații îndeosebi în centrul, sudul și estul țării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, iar la munte va ninge. Local se va depune strat de zăpadă, mai consistent în zona montană.

Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăși 80…90 km/h și va fi viscol. În Moldova, Dobrogea și Muntenia (inclusiv în zona Municipiului București), local, vântul va depăși la rafală 50… 60 km/h, viscolind trecător ninsoarea.        

Vremea se va răci accentuat, vor predomina temperaturile negative, iar în noaptea de marți spre miercuri (13/14 decembrie) va fi ger (temperaturi minime sub -10 grade) în nordul, nord-estul, centrul țării, local în sud și pe arii mai restrânse în rest.

În prezent, la Arad:

Temperatură : 7.6 ºC
Vânt : 1.3 m/s, direcția : V
Nebulozitate : cer acoperit
Presiune : 1000.8 mb, stationară
Umezeală relativă : 71 %

Sursa: meteoromania

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.