AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: Ultima postare a unui pasager: „În caz că avionul dispare…”

AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: Ultima postare a unui pasager: „În caz că avionul dispare…”
Una dintre cele 295 de victime care au pierit în urma prăbușirii avionului Malaysia Airlines Boeing 777, în estul Ucrainei, a făcut o fotografie înainte de a urca în avion, în Amsterdam și a postat-o pe Facebook, cu un umor negru.
„În caz că dispare, să-l vedeți măcar acum”, a scris în olandeză pe profilul său de Facebook Cor Pan, identificat ca fiind un rezident olandez din Volendam (Nederland), care desfășoară activități independente.

Înainte de a se urca la bordul avionului Boeing 777, la ora 11.00, olandezul Cor Pan a postat pe Facebook următorul status: „Mind your step, mind your step”. Era lângă scările rulante care trec pe lângă porţile de îmbarcare de la aeroportul Schiphol, iar vocea din difuzoare avertiza pasagerii să aibă grijă la paşi, pentru că se termină scările rulante. La Amsterdam, îmbarcarea se face greu deoarece se face control individual la bagaje, la fiecare poartă.
În timp ce aştepta să se urce în avion, el a postat o imagine cu avionul şi a scris “În caz că dispare, să-l vedeţi măcar acum”. La câteva ore după ce a plecat de la Schiphol Amsterdam, avionul era doborât deasupra Ucrainei, la graniţa cu Rusia. Cor Pan era la bordul avionului cu iubita sa, Neeltje Tol. Peste 150 de mesaje de condoleanțe apar la câteva ore de la prăbușire, sub fotografia postată.
Zborul Malaysia AIrlines MH 17 a plecat la ora 11.30 (ora Bucureştiului) de la aeroportul Schiphol din Amsterdam şi trebuia să ajungă în 11 ore şi 28 de minute în capitala Malaysiei, Kuala Lumpur.
Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.