Băiat de 11 ani LOVIT CU MAȘINA după ce a plecat de la BISERICĂ. Ce s-a întâmplat apoi este INCREDIBIL!

Băiat de 11 ani LOVIT CU MAȘINA după ce a plecat de la BISERICĂ. Ce s-a întâmplat apoi este INCREDIBIL!

O întreagă comunitate este în stare de șoc, după ce un copil de 11 ani, care fusese lovit de o mașină, a murit la spital câteva ore mai târziu. Șoferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei, iar niciun alt conducător auto care a trecut prin zonă nu a oprit pentru a-i oferi primul ajutor.

Maurice Richards (FOTO) fusese la biserică, unde se rugase împreună cu tatăl său. Mai târziu, a plecat spre casă, însă, nu a mai ajuns.

Un șofer grăbit l-a accidentat, după care și-a continuat drumul. Același lucru l-au făcut și ceilalți șoferi, care, deși vedeau trupul micuțului întins pe caldarâm, l-au ocolit pur și simplu, iar unul dintre ei a evitat în ultima clipă să nu-l calce.

 

Băiatul încă trăia după accident, iar minute în șir, nimeni nu a oprit să încerce să-l salveze. La un moment dat, o femeie a tras pe dreapta, i-a verificat pulsul și a chemat Ambulanța. Aceasta i-a rugat și pe alți șoferi care se aflau în trecere să oprească s-o ajute, însă, fără niciun rezultat. Băiatul a fost preluat de paramedici, însă, organismul său a cedat în drum spre spital. Oamenii sunt indignați acum pe lipsa de empatie de care au dat dovadă șoferii și vor să fie trași la răspundere.

Șoferul care a provocat accidentul conducea un Mercedes gri sau negru, potrivit martorilor. Acum el este dat în urmărire generală.

 

10067426_G

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.