Și-a ÎNMORMÂNTAT SOȚIA. După doi ani, s-a ȘOCAT când a văzut ASTA LA TELEVIZOR!

Și-a ÎNMORMÂNTAT SOȚIA. După doi ani, s-a ȘOCAT când a văzut ASTA LA TELEVIZOR!

Un bărbat și-a înmormântat soția, după ce aceasta decedat într-un accident groaznic de mașină. La doi ani după tragicul eveniment, a văzut ceva la televizor ce l-a lăsat cu gura căscată.

Abragh Mohamed a suferit foarte mult după ce medicii dintr-un spital din Casablanca l-au anunțat că soția lui a încetat din viață în urma unui grav accident.

Acesta locuiește la patru ore distanță de Casablanca, astfel că rămășițele pământești ale femeii au fost trimise acasă într-un sicriu.

Toată familia și prietenii s-au adunat la înmormântare, dar nimeni nu a bănuit ce avea să urmeze.

După doi ani, Mohamed urmărea o emisiune televizată, foarte populară în Maroc, în cadrul căreia prieteni sau membri de familie încearcă să ia legătura cu rudele cu care au pierdut orice contact.

Spre surprinderea și șocul lui Mohamed, a intrat în direct chiar nevasta lui, care spunea că ar vrea să-l găsească pe soțul ei, de care nu mai știa nimic de doi ani.

El a luat legătura cu ea și a dus-o acasă. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu ea și cum de medicii din Casablanca au trimis cadavrul unei alte persoane.

O posibilă explicație ar fi că femeia și-a pierdut memoria în urma accidentului și nu a mai știut cine este și unde locuiește.

Sursa: mirror.co.uk

Sursa foto: Getty

 

 

 

  1. Cautam colaboratori in publicitate si marketing, pentru pozitia de “manager zonal” . Pentru detalii va rugam sa trimiteti un email pe adresa francizagratuita@gmail.com cu un CV sau o sinteza a acestuia atasat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.