Bani de la Banca Mondială pentru fetele care RĂMÂN VIRGINE!

Bani de la Banca Mondială pentru fetele care RĂMÂN VIRGINE!

Banca Mondială va finanța un program-pilot care are drept scop lupta împotriva răspândirii virusului HIV.

Regele din Swaziland, o ţară mică situată în sudul Africii va oferi, în cadrul acestui proiect, echivalentul a 14 euro pe lună fetelor din Regat pentru ca acestea să rămână virgine.

Prin acest proiect se doreşte ca fetele să fie „recompensate astfel încât să-şi procure minimul necesar şi să refuze banii oferiţi în schimbul relaţiilor sexuale”, a declarat Thabsile Dlamini, educator din oraşul Manzini.

Regatul Swaziland are o populaţie de 1,2 milioane de persoane, iar 43% dintre locuitorii săi trăiesc în sărăcie lucie, astfel că fetele întrețin relații sexuale în schimbul unor sume de bani.

Programul-pilot urmează să fie finanţat de Banca Mondială şi are drept scop lupta împotriva răspândirii SIDA, într-o ţară în care 26% din populaţia adultă este infectată cu acest virus.

Localnicele consideră, însă, că suma oferită de autorităţi pentru a-şi păstra virginitatea este prea mică. „O fată poate să ia banii ăştia pentru un singur act sexual. Guvernul trebuie să plătească mai mult”, a spus Thandi Tfwala, o elevă de 17 ani din Regat, citată de Independent Online News.

Mai multe voci susțin că acest program ar avea un scop mai puţin nobil, acela de a asigura poligamia regelui Mswati III, care are deja 15 soţii şi o mulţime de fecioare tinere sănătoase. Informaţia a fost, însă, dezminţită de Casa Regală.

Regele, în vârstă de 46 de ani, îşi alege în fiecare an o nouă mireasă, în timpul unei ceremonii care implică până la 70.000 de femei topless.

Foto: Youtube.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.