Florin Dema: „Acuzaţiile lui Falcă sunt minciuni!”

Florin Dema: „Acuzaţiile lui Falcă sunt minciuni!”

Primarul comunei Şimand, Florin Dema, demontează acuzaţiile lui Gheorghe Falcă la adresa preşedintelui PSD Arad, Dorel Căprar.

„Am trecut la PSD pentru că eu cred că este mai bine pentru locuitorii din Şimand. Dar nu am fost condiţionat în niciun fel. Nu este adevărat că s-a făcut trafic de influenţă, că mi s-ar fi condiţionat trecerea de bani primiţi de la Guvern. Nu am spus nici public, nici în cadru privat aşa ceva. Am discutat cu deputatul Dorel Căprar despre problemele comunei Şimand, voi discuta cu toţi cei care vor şi pot să ajute comuna noastră, dar voi discuta transparent şi în cadru legal. Orice primar din ţara aceasta discută cu parlamentarii, Guvernul sau consiliile judeţene despre proiecte, Gheorghe Falcă ar trebui să ştie acest lucru pentru că este primar. Nu mi se pare normal ca numele meu să fie folosit de Gheorghe Falcă pentru a ataca PSD. Aceste atacuri au loc doar pentru că este campanie electorală”, a afirmat primarul Florin Dema într-un comunicat de presă.

Anterior, Gheorghe Falcă declarase că deputatul Dorel Căprar a facut trafic de influenţă în cazul recentei treceri a primarului Florin Dema de la PNL la PSD.

  1. dragi simandani nu cumva tot la psd era si celalalt primar ,i-ar actualul primar era viceprimar cind se facea accea afacere de milioane cu doru caprar unde un bec de iluminat public costa cam 800 de euro ( o bucata ) sa nu va plingeti o meritati , afacerea e afacere si se transmite din tata in fiu (adica primar si viceprimar se stie )

    Raspunde
  2. Acest nonaim dema[intentionat cu litere mici] a uitat ca datorita P.N.L a ajuns primar, altfel nici macar consilier nu putea ajunge.Cunosc primari care au ramas demni pe vremea cand guverna BOC si nu au parasit P.N.L .Sunt curios cati bani ai sa primesti pentru comunitate,sunt sigur ca ai bube in cap si astea tiau aratat pisica.

    Raspunde
  3. „Am ales să trec la PSD pentru a reuşi să fac ceva pentru comună. La ora actuală nu se mai poate circula în condiţii civilizate pe nici o stradă din Şimand. Îmi pare rău, pentru că am avut o relaţie bună cu conducerea partidului, dar eu trebuie să las ceva în urmă, să face ceva pentru comunitate. Or, cei de la PSD mi-au promis fonduri pentru infrastructura comunei. Deocamdată sunt doar promisiuni, dar am încredere că ele se vor materializa. Dacă nu, dezamăgirea mea vizavi de clasa politică va fi cu atât mai mare”, a spus Florin Dema.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.