„Banii sunt la voi, gropile la noi!” Protest pe Drumul Judeţean 708 (GALERIE FOTO + VIDEO)

„Banii sunt la voi, gropile la noi!” Protest pe Drumul Judeţean 708 (GALERIE FOTO + VIDEO)

Câteva zeci de persoane, cu câteva zeci de maşini, au protestat în sâmbăta Floriilor pe DJ 708, nemulţumiţi de starea deplorabilă a drumului.

Oamenii au cerut autorităţilor să repare de urgenţă acest drum, folosit de  localnicii din Almaş, Dieci, Revetiş, Berindia şi Păulean.

Protestul s-a desfăşurat pe traseul Almaş – Dieci – Revetiş – Berindia – Păulean.

Zilele trecute, o comisie formată din reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliul Judeţean Arad şi Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat la faţa locului pentru evaluarea stării drumului, care este unul dintre cele mai groaznice din judeţ, cu unele porţiuni care nu au fost asfaltate niciodată.

Foto/video: Doru Jidoi

 1. felicitari organizatorilor!! asa ar trebui sa iasa in tot judetul si in special acolo unde sunt balastiere!!!!

  Raspunde
 2. Cristina Diaconescu 1 aprilie, 2018, 5:08 pm

  Felicitari tuturor celor care au dat curs acestui amplu protest si desigur celor care s-au implicat in a relationa prin multiple demersuri cu Consiliul Judetean Arad, respectiv dl Ioan Salcu si dl prof. Alin Dronca din satul Rosia, com. Dieci ! Felicitari pentru simtul civic al celor 160 de persoane care au semnat demersul in urma caruia Consiliul Judetean Arad a inteles ca nu putem fi ignorati si ca TREBUIE sa demareze asfaltarea acestui drum!

  Raspunde
 3. […] acest protest conducerea CJ Arad a promis multe, dar nu a făcut absolut nimic concret, deşi a trecut o lună […]

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.