Slujbă de Înviere ca şi în Evul Mediu! Unde şi DE CE a avut loc ÎNTOARCEREA ÎN TIMP

Slujbă de Înviere ca şi în Evul Mediu! Unde şi DE CE a avut loc ÎNTOARCEREA ÎN TIMP

Enel a lăsat Sebişul în beznă, sâmbătă seara, timp de mai multe ore, până aproape de miezul nopţii.

După mai multe întreruperi scurte de furnizare a energiei electrice aceasta s-a întrerupt de tot în jurul orei 21.

Slujba de Înviere de la Biserica Catolică s-a ţinut la lumina lumânărilor! Noroc cu telefoanele mobile puse pe modul „lanternă”, că altfel enoriaşii ar fi putut crede cu uşurinţă că s-au întors în timp, în Evul Mediu.

Localnicii tună şi fulgeră la adresa Enel, pentru ceea ce s-a întâmplat aseară, mai ales că întreruperile repetate de furnizare a curentului electric produc defecţiuni obiectelor electrocasnice.

Nu în ultimul rând, aşa cum a remarcat Daniel Ioan Ţole, în unele locuri din oraş ar fi nevoie de generatoare de energie electrică:

În timp ce Spitalul de boli cronice Sebiş este în beznă, la sala de sport și la complexul sportiv Sebiş este lumină. Un generator pentru spital este necesar ca aerul pentru om.

Publicată de Daniel Ioan Țole pe 31 Martie 2018

Loading...
 1. Toți cei care locuiesc in preajma stadionului au putut observa ca nu a fost curent nici la stadion si nici la sala de sport. Pozele au fost făcute in perioada cand a fost fost curent si spre informarea viitorului candidat la primărie spitalul are generator de curent… Dintr-o postare tâmpită pe Facebook se face știre…

  Raspunde
  • fanii lui Feies nici sa citeasca nu stiu. stirea nu era despre spital ci despre slujba de la catolici

   Raspunde
   • Citește până la capăt articolul și după aceea vorbește, nu printre rânduri ca PSD -iști… Dacă tot orașul a fost in beznă asta nu înseamnă ca e vina cuiva și trebuie sa transformăm totul in luptă politică…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.