Bărbat ARESTAT după ce a AMENINŢAT cu MOARTEA şi AGRESAT o persoană!

Bărbat ARESTAT după ce a AMENINŢAT cu MOARTEA şi AGRESAT o persoană!

O persoană din localitatea Lalaşinţ a fost agresată şi ameninţată cu moartea de un bărbat care i-a pătruns în casă. Incidentul a avut loc în data de 01 octombrie şi potrivit anchetatorilor agresorul a pătruns în casa victimei după ce a distrus uşa de acces în casă.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în ziua de 01 octombrie, inculpatul a distrus uşa de acces în imobilul persoanei vătămate C.D. din localitatea Lalaşinţ, a ameninţat cu moartea persoana vătămată pe care a şi agresat-o, a condus pe drumurile publice un vehicul fără a poseda permis de conducere”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova.

În data de 3 octombrie, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova le-au solicitat magistraţilor Judecătoriei Lipova arestarea preventivă a lui Stelian Nicolae B. pentru  săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, violare de domiciliu, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Magistraţii Judecătoriei Lipova au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele agresorului pentru 30 zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.