Bărbat ARESTAT la Arad pentru TRAFIC internațional și național de DROGURI de MARE RISC (FOTO)

Bărbat ARESTAT la Arad pentru TRAFIC internațional și național de DROGURI de MARE RISC (FOTO)

Un bărbat a fost arestat preventiv de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Arad, într-un dosar de trafic de droguri.

Potrivit anchetatorilor, în data de 8 martie 2021, polițiștii și procurorii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Arad, la un bărbat de 28 de ani, bănuit de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc.

„Din cercetări a reieșit că bărbatul și-ar fi desfășurat activitatea infracțională pe rețeaua darknet, folosind ca metodă de plată criptomonedele. În urma activităților, au fost descoperite și indisponibilizate 3.024 de grame de amfetamină, 17 grame de cocaină, 1.000 de timbre LSD, 46 de grame SPEED, 27 de plante de cannabis, 3 cântare de mare precizie, 2 corturi indoor, precum și mai multe obiecte folosite pentru creșterea și îngrijirea plantelor. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Tribunalului Arad”, anunță polițiștii SCCO Arad.

De remarcat, că activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română iar la acțiune au participat și polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.