Bărbat arestat pentru trafic de droguri. Obișnuia să-și pună și locuința la dispoziția consumatorilor

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. Obișnuia să-și pună și locuința la dispoziția consumatorilor

Un bărbat a fost arestat pentru trafic de droguri. Potrivit anchetatorilor acesta obișnuia să pună la dispoziție propria locuință pentru consumul substanțelor interzise.

În perioada 20 ianuarie – 6 februarie, polițișții Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au desfășurat o acțiune, în localitatea Lipova, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, au fost efectuate două percheziții domiciliare, șase persoane fiind conduse la audieri.

Din cercetările anchetatorilor a reieșit că, în perioada decembrie 2022 – februarie, un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive. Totodată, persoana bănuită și-ar fi pus la dispoziție propria locuință, pentru consumul substanțelor interzise.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis, de magistrații Tribunalului Arad, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.