Bărbat arestat preventiv după ce a omorât un tânăr de 19 ani pe o stradă din Aradul Nou!

Bărbat arestat preventiv după ce a omorât un tânăr de 19 ani pe o stradă din Aradul Nou!

Procurorii arădeni au reţinut un bărbat care, la sfârşitul săptămânii trecute, ar fi comis o crimă în Aradul Nou. Acesta a omorât un tânăr de 19 ani şi a rănit un alt tânăr în vârstă de 22 de ani. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19,30, în zona IAS Aradul Nou, în contextul unui conflict spontan.

Anchetatorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea lui Mihai Ovidiu L.  pentru comiterea infracţiunilor de omor şi loviri şi alte violenţe, fapte pentru care au solicitat Tribunalului Arad arestarea preventivă a acestuia.

„Din probele administrate până în acest moment procesual, s-a reţinut că, în data de 08 noiembrie 2014, în jurul orei 19,30, în zona IAS Aradul Nou, la   km 7, în contextul unui conflict spontan cu persoana vătămată S.S. şi victima C.A.M., inculpatul L. Mihai Ovidiu le-a aplicat, succesiv, lovituri cu un corp înţepător-tăietor, provocând leziuni care au produs vătămarea celei dintâi şi decesul celei din urmă. Astfel, persoana vătămată S.S. a suferit leziuni în regiunea abdominală şi a braţului stâng, în vreme ce victima C.A.M. a receptat loviturile în zona antebraţului stâng şi, respectiv, axilar stânga, cu interesarea arterei axilare stângi, plagă cu efect letal”, precizează procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Tribunalul Arad a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestarea preventivă a lui Mihai Ovidiu L. pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.