VIDEO/ GEST ŞOCANT al unui vânător de fantome într-o casă BÂNTUITĂ

VIDEO/ GEST ŞOCANT al unui vânător de fantome într-o casă BÂNTUITĂ

Caz şocant în statul Iowa (SUA)! Un bărbat pasionat de fantome şi fenomene paranormale s-a înjunghiat fără motiv într-o casă bântuită.

Villisca Ax Murder house este ocolită de localnici, care cred că se află sub stăpânirea unor spirite malefice. Locația, însă, a devenit un punct de atracție pentru vânătorii de fantome și alți turiști, după ce în anul 1912, aici a avut loc o crimă îngrozitoare soldată cu moartea a doi adulţi şi patru copii. Victimele au fost ucise în somn, iar poliţiştii nu au elucidat nici până astăzi cazul.

Moartea soților Josiah și Sarah Moore, precum și a celor 4 copii ai lor în condiții suspecte atrage, de mai bine de 100 de ani „investigatori paranormali” din întreaga lume care, fie plătesc un tur cu ghid, fie aleg să-și petreacă noaptea în această casă, în schimbul a 428 dolari. Casa este lipsită de electricitate sau apă curentă.

Steven Laursen, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Rhinelander, pasionat și el de fenomene paranormale, s-a înjunghiat singur în zona toracică, aperent fără niciun motiv. Bărbatul alesese să înnopteze la Villisca Ax Murder house, unde era la vânătoare de fantome. „Sejurul” americanului s-a terminat însă, la spital, unde bărbatul a fost transportat în stare gravă, după ce s-a înjunghiat singur.

Foto: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.