Bărbat BĂTUT şi lipsit de libertate de şefii unei FIRME DE PAZĂ

Bărbat BĂTUT şi lipsit de libertate de şefii unei FIRME DE PAZĂ

Un bărbat a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale, după ce a fost bătut şi lipsit de libertate de şefii unei firme de pază, informează Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

„În data de 05.05.2015, în calitate de administratori în fapt ai unei societăţi de pază şi protecţie din Municipiul Arad, cei doi inculpaţi au dispus ca persoana vătămată, agent de pază al societăţii conduse de inculpaţi, repartizat în vederea desfăşurării activităţii la o fermă din localitatea Sintea Mare, judeţul Arad, să fie adusă la sediul societăţii, situat pe strada Mărăşeşti, din Municipiul Arad, pentru a da o notă explicativă cu privire la o presupusă infracţiune de furt care ar fi avut loc în noaptea de 04/05.05.2015, în locaţia în care aceasta din urmă presta serviciul de pază. Odată ajunsă, cei doi inculpaţi i-au aplicat persoanei vătămate mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona coastelor şi a capului, cauzându-i leziuni corporale care au necesitat, în vederea vindecării, un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale. În aceeaşi împrejurare, după încetarea actelor de agresiune, aflată fiind sub o reală şi puternică stare de temere, persoana vătămată a fost practic ţinută la dispoziţia inculpaţilor şi obligată de aceştia să scrie nota explicativă pentru care a fost adusă initial”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Şefii firmei de pază au fost trimişi în judecată, zilele trecute, pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi purtare abuzivă.

De remarcat, că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, se mai arată în comunicat.

Loading...
  1. Noutăți? Și-a găsit omul dreptatea? S-a stins intereesul pentru această formă modernă de gestionare a resurselor umane?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.