Taximetriștii, în VIZORUL Poliției Locale. Oamenii legii au aplicat AMENZI USTURĂTOARE (GALERIE FOTO)

Taximetriștii, în VIZORUL Poliției Locale. Oamenii legii au aplicat AMENZI USTURĂTOARE (GALERIE FOTO)

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări au desfăşurat miercuri, 3 aprilie, o acţiune de control în staţia de taximetre din vecinătatea Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

Oamenii legii au verificat atât documentele necesare desfăşurării activităţii de taxi, cât şi modul în care conducătorii auto prestează servicii de taximetrie. Șase automobile aparținând flotei Direcției Generale Poliția Locală Arad au fost mobilizate în zonă pentru a asigura fluidizarea traficului pe durata desfăşurării controlului.

Pentru lipsa documentelor necesare, un taximetrist a fost sancţionat cu 1000 de lei, iar un altul, aflat în stație în momentul verificărilor, a fost identificat și invitat la sediul Direcției Generale Poliția Locală Arad după ce a încercat să se sustragă controlului.

Prezenți în zonă, polițiștilor locali cu atribuțiuni în domeniul circulației au fost sesizaţi cu privire la o faptă de această dată de competența colegilor de la Serviciul Ordine, Liniște Publică și Parcări. Aceștia din urmă s-au prezentat de urgență la fața locului după ce mai mulți reprezentanți ai comunității motocicliștilor au reclamat faptul că un individ care consumase semințe în apropierea statuii Sfintei Treimi a aruncat cojile pe jos.

În scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe Bulevardul Revoluției, pe C.I.T., de 41 de ani, din Zimnicea, județul Teleorman. Pentru fapta sa, bărbatul a  fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1501 lei, în conformitate cu H.C.L.M. 162/2006, privind gospodărirea municipiului Arad.

Polițiștii locali cu atribuțiuni în domeniul circulaţiei vor continua seria verificărilor în domeniul taximetriei.

Loading...
  1. Astia si Teleorman sunt ca ciuma. Ar trebui starpiti , caci, se vede, pe unde ajung produc numai dezastre.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.