Un bărbat a MURIT după ce a CĂZUT de la înălţime în Sala Sporturilor (FOTO+VIDEO)

Un bărbat a MURIT după ce a CĂZUT de la înălţime în Sala Sporturilor (FOTO+VIDEO)

Un bărbat a căzut de pe acoperişul Sălii Sporturilor, de la o înălţime de aproximativ 15 metri.

Bărbatul a căzut de la aproximativ 15 metri înălţime, de pe acoperişul Sălii Sporturilor şi a rămas prins între burlanul de evacuare şi un perete închis. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, victima era în stare de inconştienţă când au ajuns echipajele de intervenţie. „La faţa locului s-au deplasat 1 ASAS, o descarcerare uşoară, S42, 10 subofiţeri şi 2 ofiţeri. Pentru asistenţă medicală s-au deplasat şi două echipaje al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (B si C)”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

UPDATE/ Bărbatul a căzut în interiorul Sălii Sporturilor de la nivelul acoperişului. Pentru că a rămas prins între un burlan şi un perete, un alt bărbat a intervenit şi a încercat să-l scoată, rămânând şi acesta blocat. Amândoi bărbaţii au fost scoşi de pompieri, cel care a căzut de la înălţime era în stare de inconştienţă şi i s-au făcut manevre de resuscitare fără succes însă, victima fiind declarată decedată.

Cel de-al doilea bărbat este în stare bună, acesta fiind transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru investigaţii medicale.

Foto/Video: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.