Bărbat dat dispărut de familie, după aproape patru ani de când nu se mai ştie nimic de el!

Bărbat dat dispărut de familie, după aproape patru ani de când nu se mai ştie nimic de el!

Un bărbat din localitatea Văsoaia a fost dat dispărut de familie după aproape patru ani de când nu se mai ştie nimic de el. Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Dorin Lucian Duma, de 49 de ani, sesizarea fiind depusă în data de 14 octombrie 2014, de o rudă a acestuia, care afirmă că nu mai ştie nimic despre el, din cursul lunii februarie 2010.

Bărbatul s-a aflat internat timp de cinci ani, la o unitate medicală, din judeţul Timiş, pentru tratament de specialitate.

„Persoana căutată are următoarele semnalmente: înălţime 1,80 metri, greutate 80 de kilograme, constituţie atletică, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, poartă mustaţă. Ca semne particulare are o cicatrice sub buza inferioară şi o aluniţă deasupra încheieturii mâinii drepte”, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.