NEWS ALERT/ Bărbat ÎNJUNGHIAT în Arad! Acesta încercase să oprescă un hoţ

NEWS ALERT/ Bărbat ÎNJUNGHIAT în Arad! Acesta încercase să oprescă un hoţ

Un bărbat de 46 de ani a fost înjunghit în această seară, la Arad, de un alt bărbat care furase produse dintr-un magazin.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în jurul orei 18,50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 46 de ani ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută, pe strada Oborului din municipiu.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit ca o persoană necunoscută s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus în plasa mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit să şi le însușească fără să achite contravaloarea acestora. Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat să plătească produsele, cel în cauza i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cuţit, părăsind apoi locul comiterii faptei. La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști într-un imobil de pe strada Lăcrămioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima”, se arată în informarea transmisă presei de IPJ.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, mai precizează reprezentanţii IPJ Arad.

Foto: Arhiva (rol ilustrativ)

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.