Bărbat reținut de polițiști pentru CONTRABANDĂ cu țigări

Bărbat reținut de polițiști pentru CONTRABANDĂ cu țigări

Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au reținut un bărbat de 30 de ani, bănuit că ar fi transportat 10.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

La data de 2 septembrie, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Deva – Nădlac au depistat în flagrant delict un bărbat, de 30 de ani, în timp ce ar fi transportat cu o autoutilitară 200.000 de țigări netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.

Polițiștii de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au indisponibilizat întreaga cantitate de țigări, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, iar la data de 3 septembrie 2020, polițiștii l-au prezentat magistraților Judecătoriei Arad. Față de acesta a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.