UPDATE/ Bărbat snopit în BĂTAIE chiar în fața CASEI sale. AGRESORUL a fost REȚINUT de POLIȚIȘTI

UPDATE/ Bărbat snopit în BĂTAIE chiar în fața CASEI sale. AGRESORUL a fost REȚINUT de POLIȚIȘTI

Un bărbat de 40 de ani a fost snopit în bătaie în fața casei sale.

Incidentul a avut loc în comuna Săvârșin în noaptea de 8 spre 9 iunie. Într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad se arată că polițiștii Secției nr. 8 Rurală Săvârșin au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Săvârșin, care, în noaptea de 8 spre 9 iunie ar fi agresat un bărbat, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice într-un local de pe raza localității Săvârșin, după care ar fi plecat. Victima, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, ar fi părăsit ulterior incinta aceluiași local, deplasându-se spre domiciliu. Tânărul l-ar fi așteptat, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni care necesită aproximativ 7-9 zile de îngirjiri medicale.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat și pentru alte fapte săvârșite cu violență. Se continuă documentarea întregii activități infracționale a tânărului în cauză”, se mai precizează în comunicatul de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

UPDATE/Arestat preventiv pentru 30 de zile

Pe numele tânărului de 22 de ani, reținut pentru loviri sau alte violențe, magistrații Judecătoriei Lipova au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.