Băsescu poate zâmbi liniștit. PNL o cotește spre PMP iar Falcă spre Președinție

Băsescu poate zâmbi liniștit. PNL o cotește spre PMP iar Falcă spre Președinție

Gura lumii slobodă vorbește că trecerea lui Falcă în tabăra lui Cîțu ar fi încă o lovitură sub centură care li se pregătește vechilor liberali.

Concret, lupii tineri din PNL, formați la școala lui Băsescu (cei mai mulți provin din vechiul PDL), se pregătesc să-i elimine pe vechii liberali, tradiționaliști, din conducerea partidului, ulterior urmând să controleze formațiunea și să o pună la dispoziția fostului președinte în urma unei fuziuni cu PMP.

Traian Băsescu ar urma să conducă, astfel, cel mai important partid de dreapta din România și să-l impună candidat pe finul său Gheorghe Falcă la următoarele alegeri prezidențiale.

Asta ca să nu ziceți că nu ați știut!

  1. […] Băsescu poate zâmbi liniștit. PNL o cotește spre PMP iar Falcă spre Președinție […]

    Raspunde
  2. Sigur că o dorință de acest fel există în capetele înfirbântate de băutura scoțiană. Numai că, Orlando, până acolo ei vor trebui să mai țină cont de multe altele. Care, deocamdată nu s-au prea arătat. Derbedeii au timpul lor și trebuie spus că el(timpul) nu joacă în tabara lor. Cred că am intrat deja în vremea socotelilor. Iar în această vreme cei numiți de tine nu prea au argumente să scape cu fața curată.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.