Falcă l-a trădat pe Orban și a trecut de partea lui Cîțu. PNL Arad, FRACTURAT în două tabere

Falcă l-a trădat pe Orban și a trecut de partea lui Cîțu. PNL Arad, FRACTURAT în două tabere

Premierul Florin Cîțu a declarat joi seară, la TVR 1, că l-a convins pe Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, să-i acorde sprijinul la Congresul PNL în care va fi aleasă noua conducere a partidului.

„Am astăzi 35 de filiale, 36, vă spun că una a venit în seara aceasta”, a spus Cîțu, adăugând că l-a convins pe Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, să treacă în tabăra sa.

Gheorghe Falcă nu a comentat, încă, declarațiile lui Florin Cîțu.

De remarcat, că dacă este așa cum spune premierul, se confirmă ruptura care există în continuare în interiorul PNL Arad, filiala fiind fracturată, practic, între vechii liberali – care-l susțin pe Ludovic Orban în cursa pentru șefia partidului – și vechii pedeliști care se presupune că ascultă orbește ordinele lui Gheorghe Falcă. De remarcat, că acesta din urmă a trecut în tabăra lui Cîțu abia după ce s-a văzut cu sacii în căruță, adică a fost lăsat să câștige, fără probleme, un nou mandat de președinte al PNL Arad.

Citește și:

Băsescu poate zâmbi liniștit. PNL o cotește spre PMP iar Falcă spre Președinție

  1. cine se aseamana se aduna. vedeti ce vicii comune au cei doi falca si citu si veti intelege 😉

    Raspunde
  2. […] Falcă l-a trădat pe Orban și a trecut de partea lui Cîțu. PNL Arad, FRACTURAT în două tabere […]

    Raspunde
  3. […] lumii slobodă vorbește că trecerea lui Falcă în tabăra lui Cîțu ar fi încă o lovitură sub centură care li se pregătește vechilor […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.