Bătaia de joc CONTINUĂ la Ştrandul Neptun: „Au acoperit munții de moloz și beton cu pământ și frunze uscate”

Bătaia de joc CONTINUĂ la Ştrandul Neptun: „Au acoperit munții de moloz și beton cu pământ și frunze uscate”

Bătaia de joc continuă la Ştrandul Neptun: Molozul aruncat pe malul Mureşului a fost acoperit cu pământ şi frunze uscate, după ce firma care execută lucrările a fost sancţionată de Poliţia Locală.

„Sâmbătă, 13 aprilie 2019, Direcţia Generală Poliţia Locală prin Serviciul de Ordine, Linişte Publică şi Parcări a sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 de lei firma care execută lucrările de schimbare a dalelor din zona bazinelor de pe ştrandul Neptun. Sesizaţi asupra faptului că angajaţii societăţii Fyde Demoprest SRL au depozitat pe malul Mureşului molozul rezultat în urma scoaterii vechiului pavaj, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au constat cu stupoare că municitorii nu depozitaseră doar temporar deşeurile în zona respectivă. Pe lângă sancţiune, s-a dispus ca luni molozul să fie transportat la depozitul conform din Arad”, arăta, sâmbătă, Primăria Municipiului Arad.  

Problema a fost „rezolvată” în cel mai pur stil românesc, aşa cum se vede şi din imaginile postate pe Facebook de Laura Crivat, o avocată din Arad. „Am avut așteptări nerealiste; au acoperit munții de moloz și beton cu pământ și frunze uscate. Unde vă e rațiunea?”, a scris Laura Crivat pe reţeaua de socializare. Tot ea a fost cea care a semnalat, la sfârşitul săptămânii trecute, faptul că molozul este aruncat pe malul Mureşului de firma care execută lucrări la Ştrandul Neptun.

Sursa foto: Laura Crivat

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.