Cel mai important târg de flori din regiune are loc la Arad, de Florii

Cel mai important târg de flori din regiune are loc la Arad, de Florii

Cel mai important târg de flori din regiune are loc la Arad, în weekend-ul de Florii, anunţă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Cel mai mare târg de flori, grădinărit și bunuri de larg consum din vestul țării are loc, în perioada 18-21 aprilie, la Expo Arad, care se va transforma în paradisul culorilor vii și a prospețimii.

Ca și în anii trecuți, și ediția din 2019 a Târgului Primăverii aduce laolaltă cei mai buni producători de flori veniți din toate colțurile țării, dar și din străinătate, însă oferta expozanților din acest sector va fi bogată și în materie de accesorii și unelte pentru grădinărit.

Noutatea anului 2019 vine sub forma unui sector foarte bine dezvoltat din industria handmade: Aproximativ 50 de artizani din Arad și Timișoara își vor expune produsele unicat lucrate manual, precum bijuterii, poșete, accesorii, decorațiuni.

Desfășurat cu doar câteva zile înaintea Sărbătorilor Pascale, Târgul Primăverii le pregătește vizitatorilor o secțiune consistentă a bunurilor de larg consum, unde își pot face toate cumpărăturile necesare: produse de sezon, obiecte vestimentare, încălțăminte, accesorii, articole pentru copii sau produse cosmetice naturale.

Programul târgului este următorul:

Joi: 10 – 20
Vineri: 10 – 20
Sâmbătă: 10 – 20
Duminică: 10 -16.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.