BĂTAIE între ELEVI la un liceu din Arad! A intervenit Poliţia

BĂTAIE între ELEVI la un liceu din Arad! A intervenit Poliţia

Doi elevi s-au luat la bătaie aproape de școală, după ce au ieșit de la ore, în timp ce colegii îi filmau.

Potrivit DGPLA, încăierarea a avut loc marți, 22 octombrie 2019, între doi elevi ai Colegiului Național „Vasile Goldișֲ”, la ieșirea de la cursuri. Incidentul a fost oprit la timp de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică. Întâmplarea fericită a făcut ca, la momentul incidentului, un polițist local din cadrul altui serviciu, aflat în misiune în zonă, să observe altercația ce îi avea ca protagoniști pe cei doi adolescenți și să solicite intervenția de urgență la fața locului a unui echipaj operativ din cadrul Serviciului Ordine Publică și Circulație.

În urma intervenției prompte a oamenilor legii, cei doi bătăuși au fost separați, întocmindu-li-se totodată câte un proces-verbal de sancționare a contravențiilor în conformitate cu prevederile Legii 61/1991/R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Din partea polițiștilor locali, aceștia s-au ales doar cu câte un avertisment, însă urmează să suporte măsuri disciplinare din partea conducerii unității de învățământ la care studiază, după ce au fost predați direcțiunii, spun reprezentanții DGPLA. 

Cauzele pentru care cei doi elevi s-au luat la bătaie rămân, deocamdată, necunoscute. Indiferent care au fost acestea, detaliul care șochează în acest caz este acela că, în loc să alerteze conducerea școlii sau organele de ordine publică, mai mulți colegi ai celor doi băieți au ales să filmeze încăierarea cu telefoanele mobile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.