Pericol pe șosele: Bărbat drogat, depistat în timp ce conducea

Pericol pe șosele: Bărbat drogat, depistat în timp ce conducea

Polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat aflat sub infleunța drogurilor .

În seara zilei de 22 octombrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic un tânăr de 32 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru canabis.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 135.000 de lei.

Dintre acestea, 44 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 186 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 19 permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.