BĂTAIE între medici într-un SPITAL DIN ROMÂNIA: Un chirurg ȘI-A ÎNJUNGHIAT colegul CU BISTURIUL, în sala de operaţii. Motivul este INCREDIBIL! (VIDEO)

BĂTAIE între medici într-un SPITAL DIN ROMÂNIA: Un chirurg ȘI-A ÎNJUNGHIAT colegul CU BISTURIUL, în sala de operaţii. Motivul este INCREDIBIL! (VIDEO)

Incident nemaiîntâlnit în sala de operații a unui spital din România. Doi medici chirurgi s-au luat la ceartă pentru sala de operații, iar după un schimb de replici, unul dintre ei a luat un bisturiu și și-a înjunghiat colegul.

Între cei doi medici existau neînţelegeri mai vechi, însă, până acum se rezumaseră la vorbe. Sâmbătă, însă, chirurgul Constantin Ploscaru a intrat în sala de operații a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Râmnicu Vâlcea și i-a cerut colegului său să sisteze operația pe care acesta o efectua. Întrucât, chirurgul Emil Bărbulescu nu s-a oprit, Ploscaru şi-a ieșit din minți și și-a atacat colegul chiar în sala de operaţii.

Bisturiul cu care medicul l-a atacat pe colegul său a trecut pe lângă artera carotidă, rănindu-l pe acesta. Medicul atacat a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a transmis că medicul Bărbulescu nu a suferit leziuni grave.

La scurt timp după incident şi-au făcut apariţia şi poliţiştii, care l-au percheziţionat pe Constantin Ploscaru în plină stradă. Medicul a fost audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea până aproape de miezul nopţii.

Chirurgul Constantin Ploscaru este cercetat acum pentru tentativă de omor si a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore.

Cadrul medical este cunoscut ca fiind o fire conflictuală. În ultimii ani, acesta a avut probleme cu mai mulți colegi.

https://www.youtube.com/watch?v=W5RKIDO4eN4

Sursa: Youtube/Adevarul

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.