Top 5 zodii misogine – berbecii sunt primii în top

Top 5 zodii misogine – berbecii sunt primii în top

Nimănui nu îi place un bărbat misogin. Uneori, chiar devine agasant să suportăm toate laudele cuiva, mai ales când acestea nu sunt întemeiate. Această caracteristică a oamenilor depinde foarte mult și de zodie. Unii oameni sunt mai modești și preferă să aștepte laude de la cei din jur, pe când alții își doresc să fie în centrul atenției.

Berbec

Berbecul este cea mai misogină zodie. El adoră să se laude și dorește mereu atenție de la cei din jur. Este îngâmfat, dar totuși are șarmul și carisma necesare pentru a cuceri orice fată. Dacă nu reușește să atragă toate privirile, Berbecul începe să atace, iar frustrarea lui se manifestă prin furie, violență, țipete. Aceste acțiuni se îndreaptă de obicei asupra partenerelor lor, care, apropo, trebuie să fie mereu aranjate și nu au ce căuta în bucătărie, ci doar în fața oglinzii.

Capricorn

Capricornul tinde să nu ia în considerare meritele celolr din jur, ci să se laude singur pentru tot ceea ce face. Nu laudă pe nimeni altcineva pentru că nu apreciază munca altuia, ci doar pe a lui. Are un orgoliu imens, se consideră superior, iar în viziunea lui femeia nu îi este egală decât în momentul în care îi intuiește dorințele. Practic, femeia reprezintă pentru el doar sexul slab și atât.

Citește articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.