Baza sportivă „Gloria” Arad, renovată, modernizată și dotată din donații și sponsorizări. Cum arată acum clubul (FOTO)

Baza sportivă „Gloria” Arad, renovată, modernizată și dotată din donații și sponsorizări. Cum arată acum clubul (FOTO)

Club Sportiv Școlar (CSS) „Gloria” Arad a fost renovat și monernizat din donații și sponsorizări strânse prin intermediul Asociației „Cetatea Voluntarilor”.

„Astăzi, trebuie să lăsăm modestia la o parte și să împărtășim cu voi una dintre cele mai mari realizări ale «Cetății Voluntarilor» Arad. Proiectul de renovare, modernizare și dotare a bazei sportive «Gloria” Arad» a ajuns la final. Datorită implicării unor oameni de suflet, care au crezut în noi și în demersurile noastre, copiii se pot bucura de cea mai frumoasă bază sportivă existentă în acest moment la nivel de cluburi de copii și juniori din România.

Multe generații de tineri vor putea să își desfășoare aici activitățile sportive în condiții excelente, asta după ce mulți alți copii au fost nevoiți în trecut să renunțe la sportul preferat din cauza condițiilor insalubre în care ajunsese acest obiectiv de interes pentru Arad.

Suntem fericiți, recunoscători și mândri de această mare realizare!

Prin efortul nostru, redăm Aradului o valoare pentru sport, tinerețe și sănătate.

Vă mulțumim încă o dată tuturor celor care ați ajutat la transformarea acestui vis în realitate, un vis care ne-a dat multe emoții, gânduri și temeri însă toate au devenit astăzi o mare realizare pentru Arad.”, precizează Anamaria Popa, președinta Asociației „Cetatea Voluntarilor”.

Baza sportivă „Gloria” își deschide porțile pentru miile de copii care îi vor trece pragul de acum înainte.

Sursa foto: Asociația „Cetatea Voluntarilor”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.