Bazinul de polo din Subcetate este aproape gata! (GALERIE FOTO)

Bazinul de polo din Subcetate este aproape gata! (GALERIE FOTO)

Viceprimarul Călin Bibarț a vizitat șantierul din Subcetate pentru a vedea care este stadiul lucrărilor de contrucţie a noului bazin de polo din Arad. „În acest moment se lucrează la finisaje”, a declarat viceprimarul municipiului Arad.

„Construcția bazinului de polo, inclusă în programul «Bazine de înot» susţinut de Compania Națională de Investiții a început în noiembrie 2015. Cu toate că  pe contract era prevăzut termenul de 18 luni de la data atribuirii, de abia în toamna acestui an putem vorbi despre finalizarea acestei investiţii. Bazinul mare va avea 33,3 metri lungime, 25 metri lățime și o adâncime de 2,3 metri, iar cel de-al doilea bazin, cu scop didactic și de agrement, va avea 25 metri lungime și 12,5 metri lățime. Valoarea totală a proiectului se ridică la 5 milioane de euro, din care 30% reprezintă contribuţia municipalităţii arădene. Aceasta a avut obligaţia de a pune la dispoziţie terenul pe care urma să se ridice construcţia şi  să asigure toate utilitățile, respectiv apă, canal, gaz și electricitate”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Arad.

Municipalitatea aşteaptă în continuare propunerile arădenilor pentru dezvoltarea zonei adiacente cu noi spații destinate sportului.

Loading...
 1. aradul isi face locuri de agrement si fara ajutorul ciumii rosii

  Raspunde
 2. CIUMA ROSIE POATE SA ASISTE LA INAUGURARE SI SA SE LAUDE

  Raspunde
 3. ciuma rosie nu vrea ca vestul sa se dezvolte ,ei vreau ca toti sa fim ca-n oltenia teleorman vrancea
  etc-

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.